Als peus del Matagalls, sota l'imponent Sant Segimon, en un raconet del Montseny, a la finca de la Sala, hi ha l'Esquellot del Montseny. Som la Núria i en Moi i hem volgut fusionar ovelles, gossos pastors, productes làctics i entorn.
Tenim un petit projecte ramader amb ovelles "latxes" típiques del país basc i productores d'una llet molt rica per a l'elaboració de formatges.
Ara ja són del territori, les nostres "Latxes del Montseny".
Sortim cada dia a pasturar per camps, camins i boscos de l'entorn, una alimentació molt bona i variada per a elles. Treballem amb productes naturals, plantes i olis essencials de manera preventiva i així no els hem de donar medicament si no és totalment necessari. Els xais creixen lliures i amb les seves mares.
L'Esquellot del Montseny, un projecte on es fusionen ovelles, gos pastor, formatges i entorn. Això és el que volen recollir els terrenys de la Sala. Un lloc on es pugui tenir l'experiència de sentir el retorn els orígens.